Contact


070-7113811 Statenplein 2
2582 EW, Den Haag
info@i-re.nl
Overige gegevens


Bankrelatie ING: 67.77.554

IBAN code: NL89INGB0006777554

SWIFT/BIC code: INGBNL2A

KVK-nummer: 56476671


Routebeschrijving INFINITAS


OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)

Tramlijn 16, uitstappen bij halte Statenplein.
Tramlijn 10, uitstappen bij halte World Forum.


Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)

Tramlijn 1, uitstappen bij halte World Forum.
Tramlijn 16, uitstappen bij Statenplein

MET DE AUTO

Vanuit Utrecht/Amsterdam

U volgt de A12 richting Den Haag. De A12 gaat over in de Utrechtsebaan. Deze volgt u tot het einde. Bij de stoplichten slaat u linksaf. U rijdt dan op de Zuid Hollandlaan. Aan het einde gaat u bij de stoplichten naar rechts. Dit is de Koningskade, die overgaat in de Raamweg. U rijdt onder het viaduct door en gaat daarna onmiddellijk naar rechts met de bocht mee het Hubertus Viaduct op. Deze komt uit op de Prof. B.M. Teldersweg en gaat vervolgens in over de Eisenhowerlaan. Deze rijdt u rechtdoor en vervolgens komt u uit op het Statenplein.

Vanuit Amsterdam/Leiden

Vanaf de A44 uit de richting Amsterdam houdt u de borden Den Haag N44 aan. Net voorbij Wassenaar, neemt u de afslag Den Haag/Scheveningen N14. U vervolgt uw weg en rijdt de Hubertustunnel in. Zodra u de tunnel uit bent, blijft u rechtdoor rijden. U rijdt over het Hubertus Viaduct die uitkomt op de Prof. B.M. Teldersweg. Deze weg gaat over op de Eisenhowerlaan. Deze rijdt u rechtdoor en vervolgens komt u uit op het Statenplein.

Vanuit Rotterdam

Vanaf de A13 volgt u bij verkeersplein Ypenburg de borden richting Amsterdam (=A4). Bij het Prins Clausplein volgt u Den Haag/Voorburg. U rijdt het viaduct over en volgt de borden Den Haag. Dan komt u op de Utrechtsebaan. U volgt verder de omschrijving als hiervoor aangegeven.


Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!