Relocation | Expat Housing

Infinitas Real Estate, dé expatmakelaar van Den Haag!

Bent u werkzaam op een internationaal niveau en komt u binnenkort als expat in Den Haag wonen ? Welkom in Den Haag bij Infinitas Real Estate! Wij zijn een all-round huurwoning bemiddelaar met een specialisatie op de woningmarkt voor expats en ambassadeurs. Uw woonruimte in Den Haag huurt u via IRE. Dé bekendste huurmakelaar van Den Haag en omstreken. Het bezichtigen van prachtige woningen uit het gehele woningaanbod in Den Haag matchend aan uw ideale woonwensen, met daarbij een impressie van Den haag? : De Infinitas Tour. De meest volledige huurbemiddelingsdienst van heel Den Haag. Lees hier meer!

Infnitas Real Estate | De meest ervaren expat makelaar in Den Haag.

IRE is bij uitstek bekend als dé Expat huurmakelaar in Den haag. Met vele jaren ervaring in het succesvol begeleiden van internationale huurders, begrijpen we bij Infinitas als geen ander dat het internationaal verhuizen een hoop stress met zich mee brengt. Het kan tenslotte misschien wel betekenen dat u gaat verhuizen naar de andere kant van de wereld! Den Haag verwelkomt jaarlijks duizenden Expats, een opvallend en duidelijk gegeven wat de Haagse woningmarkt zelfs opnieuw heeft gevormd. Infinitas Real Estate kent de woningmarkt voor expats in Den Haag als geen ander en helpt u of uw internationale werknemers snel aan short stay huurwoningen ingericht voor expats. Kies voor ervaring, gespecialiseerd op de Haagse woningmarkt voor expats en internationale organisaties. Infinitas Real Estate, de expat makelaar, de huurwoning specialist voor expats in Den Haag.


Extra Infinitas international housing services

  • Inschrijven bij de gemeente
  • Openen van een Nederlandse bankrekening
  • Aansluiten van g/w/l
  • Aanvragen van een parkeervergunning
  • Zoeken van werk voor uw partner
  • Informatie over scholen, sportclubs, talencursus
  • Informatie over tandarts, dokter, ziekenhuizen
  • Informatie over kappers, schoonheidssalons, spa’s
  • Informatie over restaurants, musea, uitgaansgelegenheden, festivals
  • Uiteraard kunt u ook ons advies vragen met betrekking tot andere relocation diensten die hierboven niet zijn genoemd.

Neem contact op

Ook Short stay huren in Den Haag doet u bij Infinitas Real Estate

Tijdelijk huren in Den Haag doet u via Infinitas Real Estate. U zoekt een tijdelijk appartement in Den Haag voor uw werk? Heeft u een opdracht van een aantal maanden, en het gezin verhuist mee naar de tijdelijke woning ? Infinitas Real Estate heeft vaak meerdere volledig verzorgde short stay gezinswoningen in Den Haag . Daarnaast is er ook genoeg aanbod van volledig verzorgde één persoons short stay appartementen in de regio van Den Haag . Een tijdelijke woning in Den Haag kan lastig te vinden zijn vanwege de forse stroom van woningzoekende expats . Bij IRE proberen we ten alle tijde een ruim bestand van woningen beschikbaar te hebben die zijn te huren voor de korte termijn .

Onze short stay rentals in Den Haag zijn altijd volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben kleinezelfstandige short stay studio’s en volledige short stay appartementen inclusief alles . Denk aan WiFi, TV, wasmachine en een uitgebreide schoonmaak service. Bij sommige appartementen is er zelfs een help desk beschikbaar voor 24 uur per dag, voor alle 7 dagen van de week.


Studeren in Den Haag? IRE vindt altijd de juiste woonruimte!

Ben jij een student op zoek naar een kamer, studio, zelfstandig appartement of een gedeeld appartement in Den Haag ? Gestoffeerd of volledig gemeubileerd? Bij infinitas Real Estate vinden we altijd passende woonruimte. IRE is er voor de internationale uitwisselingsstudenten maar ook voor de Nederlandse student. Ben jij die student die op zoek is naar een kamer in den haag? Wij helpen jou aan een simpele studentenkamer in Den Haag of aan de meest prachtige appartementen. Neem contact met ons op! Ons volledige aanbod van huurwoningen reikt verder dan de website.

Neem contact op

Den Haag. De Hofstad, de Stad van vrede en recht, geschiedenis en cultuur. Leer Den Haag kennen via Infinitas Real Estate!


Bekend in Nederland als de hofstad is Den Haag o.a bekend van de internationale tribunalen die er gevestigd zijn. Den Haag is tevens de politieke hoofdstad van Nederland en ook zijn alle ambassades gevestigd in Den Haag. Internationaal bekend als de stad van vrede en recht is Den haag een zeer aangename rustige stad om te wonen. Den Haag is een stad met vele gezichten. Hier wordt zowel bekakt als plat Haags gesproken. En nog véél meer andere talen. Den Haag kent echt elitaire stadsdelen en juist heel volkse. Daarbij is de stad hét schoolvoorbeeld van een multiculturele samenleving. Bovendien is het een paar jaar geleden verkozen tot de groenste stad van Europa. Den Haag heeft bovengemiddeld gelukkige inwoners blijkt uit verschillende cijfers. Den Haag cultuurstad , een Hollandse stad rijk aan geschiedenis. Bij Infinitas Real Estate weten we werkelijk alles van Den Haag. Laat ons u inspireren!

Neem contact op


Wijken in Den Haag

U bent nieuw in de stad Den Haag of u wilt binnen de stad verhuizen naar een andere wijk en heeft nog geen volledige kennis over de wijken waar u zou willen wonen. Belangrijk is dat u in een geschikte leef omgeving woont om u thuis te kunnen voelen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken en matchen u zo goed mogelijk bij de juiste woning. Over de wijken waar wij woning aanbod hebben, hebben we een aantal “weetjes” neergezet.

Hieronder vindt u informatie over de verschillende wijken in Den Haag en kunt u zich alvast oriënteren.

Centrum
Zoals in elke stad is het centrum de drukste buurt waar het meeste gebeurd. Vooral jongeren en studenten wonen in deze wijk. Vele gezellige cafés, restaurants, en eindeloos veel winkels zijn voorhanden. Het is handig om een fiets te hebben, want parkeren moet veelal in parkeergarages.
Statenkwartier
Vlakbij het strand, de haven en de bekende, gezellige winkelstraat de “De Fred”. Het statenkwartier wordt ook wel de internationale zone genoemd, hier bevinden zich vele ambassades, internationale organisaties en grote bedrijven. Deze wijk is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw, het statenkwartier is een luxe wijk om te wonen!
Scheveningen
Scheveningen is de badplaats van Den Haag! Op het strand of in de haven kunt u terecht voor een hapje of drankje bij één van de vele gezellige restaurants. De boulevard is ontworpen door een architect uit Barcelona en heeft echt internationale allure. Zomers drukker door het toerisme, maar het is heerlijk om te wonen aan de kust!
Zeeheldenkwartier
Populair bij expats. U vindt hier vele kleine niet bekende maar zeer leuke restaurantjes en barretjes. Over het algemeen zitten hier de mensen die niet bij de mensen massa willen horen en zich liever terug trekken naar wat rustigere en minder hippe gelegenheden. Leuke en betaalbare appartementen hier.
Duttendel, Belgischpark, van Stolkpark
In de wijken Duttendel, het Belgischpark en het van Stolkpark staan prachtige woningen, statige huizen en veel villa’s. Daarom zijn deze wijken populair bij expats. Het strand, de duinen en bossen zijn zeer dichtbij. Het zijn rustige en zeer aangename wijken met parken, veel groen en voldoende parkeergelegenheid. Heerlijk om te wonen!
Benoordenhout
Benoordenhout is een hele rustige wijk met veel groen en gezellige straten. Het is een typisch kindvriendelijke omgeving en daarom wonen hier dan ook veel (jonge) families. Vanaf hier zijn goed de uitvalswegen in de richting Rotterdam, Amsterdam en Utrecht bereikbaar. De woningen zijn ruim en goed onderhouden.
Bezuidenhout
Hier wonen veel Young Professionals en jonge stellen die net klaar zijn met studeren en in de beginfase van hun carrière zitten. De benodigde winkels, lunchrooms en delicatesse zaken zitten in de buurt. Goed betaalbaar en gezellig om het levensavontuur te beginnen. Vlakbij het centrum, het Haagse bos en de uitvalswegen.
Marlot en Haagsebos
Populair bij expats die met hun familie in Den Haag (komen) wonen. Het is een rustige wijk met heel veel groen. Hier staan prachtige huizen en er bevinden zich enkele sportclubs in de buurt. De huurprijzen liggen hier over het algemeen hoger dan gemiddeld. Maar deze wijk ligt dan ook tegen Wassenaar aan. Prachtige locatie!
Duinoord en Zorgvliet
Duinoord en Zorgvliet liggen tegen de wijk Statenkwartier aan. De woningen zijn hier gemiddeld iets kleiner, maar hebben wel een charmante stijl. De omgeving is prettig en er zijn winkels en restaurants in de buurt. Ook hier zijn vele woningen eind 19e eeuw gebouwd. Parkeren is doorgaans gratis en geen probleem.
Geuzenkwartier
Het Geuzenkwartier ligt tegen het Statenkwartier aan, maar hier zijn de huizen een stuk kleiner en dateren van rond 1910-1915. De huurprijzen zijn hier gemiddeld wat lager. Dit is een leuke wijk voor studenten, jongeren, en strand- & surf liefhebbers. Ook wonen hier nog veel oorspronkelijke Scheveningers. Parkeren is gratis.
Vogelwijk
De vogelwijk is een van de meest geliefde woonwijken van Den Haag. Een wijk waar mooie en veel vrijstaande woningen staan met relatief grote tuinen. Hierdoor is de wijk erg groen en dit is prettig voor families met kinderen. De badplaats Kijkduin is vlakbij, net als de duinen en het strand. Gemiddeld iets duurder maar heel fijn wonen!
Bomenbuurt, Bloemenbuurt & Vruchtenbuurt
Deze wijken zijn tussen 1911 en 1923 gebouwd en grenzen aan de Vogelwijk en het Valkenboskwartier. Hier zijn leuke appartementen te vinden voor een goede prijs, er wonen veel jonge stellen. In de gezellige Fahrenheitstraat en omgeving vindt u veel winkels en restaurants. Het centrum is op 10 minuten afstand, net als het strand
Regentessekwartier, Valkenboskwartier
Deze wijken zijn vanaf begin 20e eeuw gebouwd en liggen tussen het centrum de en de Vruchtenbuurt in. Hier zijn leuke appartementen te vinden voor een goede prijs. Er hangt een artistieke sfeer en er wonen veel jonge stellen. Er zijn gezellige restaurants en winkels in de omgeving te vinden, en u zit zo in het centrum!
Wateringseveld
Over het algemeen grote woningen met een aantrekkelijke huurprijs. Vele jonge gezinnen gaan hier wonen. Veel groen en veel speel gelegenheid voor kinderen. Deze wijk bevind zich aan de rand van de stad, maar is goed te bereiken met OV en natuurlijk auto, er is voldoende parkeergelegenheid.
Kijkduin, Ockenburgh en Bohemen
Kijkduin ligt aan de kust en Ockenburgh & Bohemen liggen tegen deze wijk aan. Dus vlakbij het strand en de duinen. In deze groene omgeving zijn woningen van klein tot groot te vinden, dus voor ieder wat wils. Hier bevindt zich ook The International School of The Hague.
Leidschenveen & Ypenburg
Dit zijn twee nieuwbouwwijken waar leuke woningen staan met een aantrekkelijke huurprijs. Vooral jonge gezinnen gaan hier wonen voor de ruimte. Veel groen en speel gelegenheid voor kinderen. Deze wijk bevind zich aan de rand van de stad, maar is goed te bereiken met OV en natuurlijk met de auto, er is voldoende parkeergelegenheid.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!