uw woonwens, ons doel


1 | Persoonlijk | U geeft aan wat uw ideale woonwensen zijn.

Bij Infinitas Real Estate staan we voor persoonlijke service. Wij doen nét dat beetje extra om al uw woonwensen te realiseren in het tijdsframe dat u ons aangeeft. Met de Infinitas tour wordt het vinden van uw droomhuis u tot een waar gemak gemaakt. De eerste stap betreft een intakegesprek waar we een inventarisatie van al uw persoonlijke woonwensen zullen opmaken, tot aan de dag van uw daadwerkelijke verhuizing!


2 | Infinitas Real Estate denkt mee | Op zoek naar uw droomhuis

Bij Infinitas Real Estate weten we hoe hectisch het leven kan zijn en dat u niet persé zin, of simpelweg geen tijd hebt om dagen lang naar een nieuwe woning te zoeken. Bent u het urenlange zoeken middels tientallen verschillende woningwebsites volledig zat? Bent u het zat om constant te horen ' Sorry deze woning is al verhuurd'? Bent u het zat om bezichtigingen in te plannen op diverse dagen en uiteenlopende tijdstippen? Laat ons uw werk doen! Infinitas is een vastgoedbemiddelaar die op elk aspect met u mee denkt. Laat de huizenjacht en het regelen aan ons over, zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met alle deugden rondom uw nieuwe Ideale droomhuis!


3 | Uw woonwens, ons doel | Het vinden van de mooiste huurwoningen

Het aanbod van huurwoningen in regio Den Haag wisselt zich snel af. Af en toe zijn gewilde woning in Den Haag binnen enkele korte dagen al vergeven. Heeft u uw ideale woning niet kunnen vinden op onze website maar wilt u zo snel mogelijk verhuizen naar uw nieuwe droomhuis? Met de Infinitas Tour selecteren wij de beste woningen uit het gehele verhuur aanbod die het beste aansluiten bij uw specifieke woonwensen. We zoeken buiten ons eigen bestand van huurwoningen om de perfecte huurwoning zo snel mogelijk voor u te vinden. We nemen de inventarisatie van stap 1 met uw perfecte huurhuis wensen en zetten ons uitgebreide netwerk van verschillende vastgoedbedrijven actief in regio Den Haag persoonlijk voor u in om al woonwensen te doen uitkomen. Uw woonwensen zijn onze doelen!


4 | Een volledige service | Bezichtigen huurwoningen

Met de infinitas Tour is werkelijk aan alles gedacht. Heeft u urgentie met het vinden van uw nieuwe woning? Geen probleem. Dan verzorgen we binnen een paar uur de volledige Infinitas tour langs alle woningen die voldoen aan uw specifieke woonwensen. Één van onze medewerkers zal de Infinitas Tour persoonlijk met u doorlopen, u informeren, en antwoord bieden op al uw vragen die u heeft terwijl jullie samen de huurwoningen bezichtigen. De persoonlijke Infinitas Tour duurt ongeveer 2 tot 3 uur en zal plaatsvinden op een dag naar uw keuze.

Heeft u spoed, wilt u om welke reden dan ook zo snel mogelijk een nieuwe huurwoning betrekken? Bent u momenteel nog in het buitenland? Of is er simpelweg geen tijd of energie voor een persoonlijke Inifintas tour? Ook dit is bij Infinitas geen probleem! Om het u extra makkelijk te maken kunt de huurwoningen gewoon via verschillende online media bezichtigen met de Infinitas Tour! Een live woningbezichtiging via facetime of skype, direct te bekijken op uw eigen mobiel, tablet of desktop. Net écht? Kies dan voor een volledige 360 graden online bezichtiging! Hoe werkt zo een ‘360 graden online bezichtiging’? Neem nu contact met ons op. Één van onze medewerkers legt u het graag persoonlijk telefonisch uit. Het inplannen van een Infinitas Tour intake gesprek kan direct worden geregeld!


5 | It’s a Match! | De huurovereenkomst of een nieuwe Infintas Tour!

It’s a Match, de Infinitas Tour is een succes en we hebben uw droomhuis gevonden, het is tijd voor actie! Met geen moment te verliezen gaan we meteen aan de slag met het opstellen van een huurvoorstel naar de betreffende makelaar of verhuurder zodat we vervolgens snel tot de huuronderhandelingen over kunnen gaan. Zodra de resultaten van de woningonderhandelingen tot onze voldoening zijn kunnen we beginnen aan het controleren van de opgestelde huurovereenkomst. Vinden we uw droomhuis niet tijdens de eerste Infinitas Tour? Dan plannen we gewoon een tweede Infinitas Tour op een datum naar uw voorkeur.


6 | Uw nieuwe huis is een feit!

De eigenaar heeft het huurvoorstel geaccepteerd! Zodra de huurovereenkomst is opgesteld zullen wij deze uitgebreid controleren. Klopt alles en is alles duidelijk vermeld? Geen vreemde artikelen, haken of ogen? Dan kunnen we overgaan tot ondertekening van het contract. Met het aandachtig nagaan van het huurcontract heeft u ook nog die extra huurzekerheid terwijl u geniet van uw nieuwe droomhuis! Betaling van de borg kan bij ons op kantoor maar indien er tijdgebrek is kan dit ook vanuit huis en online!


7 | Facts & Figures | Oplevering, inspectie rapport en eerste betalingen

De sleutel overdracht! Spannend! Voor dat dit kan plaatsvinden rest enkel het opmaken van een uitgebreid woninginspectie-rapport om de huidige staat van de woning vast te leggen. Zodra dit woninginspectie-rapport is opgemaakt en getekend ontvangt u de sleutels van uw nieuwe woning! Uiteraard worden er ook nog foto’s gemaakt van de meter standen. Wij sluiten u tevens ook graag aan bij een nieuwe leverancier. U zal de eerste huur- en borgbetaling doen aan ons kantoor, wij zorgen dat deze tijdig op de rekening staat van de eigenaar. Dit om er voor te zorgen dat er uiteindelijk geen misverstanden ontstaan en u uw waarborgsom weer netjes terug krijgt aan het einde van de huurperiode.


8 | Nazorg | Vraagbaak na sleuteloverdracht

U bent ingetrokken in de woning en u heeft nog een aantal vragen. Hoe vraag ik een vuilnis container aan? U wilt een nieuw slot, er werkt iets niet? Name it! U kunt ons altijd bellen en wij staan voor u klaar om u ook na de incheck te assisteren.

Wat kost deze zorgeloze manier van het vinden van de perfecte woning? De volledige Infinitas Tour kost slechts 1 maand bruto huur +21% BTW, inclusief administratie kosten! Neem vandaag nog contact op voor een intakegesprek, dan gaan we direct aan de slag! De tour is op basis van ‘ no cure no pay ‘.

Inschrijven als woningzoekende

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!